Η μίνι φούστα κάνει δυναμικό comeback! Μάθε πώς να τη φορέσεις σωστά


Η μίνι φούστα είναι το ρούχο που επιστρέφει δυναμικά στη μόδα. Λίγο-πολύ όλες μας έχουμε μια μίνι φούστα στην γκαρναρόμπα μας, αφού είναι από τα κομμάτια που μπορούμε να φορέσουμε όλες τις ώρες, με τους απαραίτητους συνδυασμούς βέβαια.





Η καρώ μίνι φούστα συνδυασμένη με το oversized μάλλινο πουλόβερ, το δερμάτινο jacket και τα booties ή τα sneakers σας είναι ό,τι χρειάζεστε για ένα στυλάτο casual look.

Για εσάς που θέλετε να φορέσετε φούστα στη βραδινή σας έξοδο, φορέστε τη μαύρη μίνι δερμάτινη φούστα μαζί με τις over-the-knee ψηλοτάκουνες μπότες για ένα σέξι outfit που θα εντυπωσιάσει!

Tips για να φορέσεις σωστά τη μίνι φούστα και να μην κάνει λάθη:

- Απόφυγε να τη φοράς με κλασικές γόβες και ψηλοτάκουνα πέδιλα. Δοκίμασέ την με νεανικά flat (από μπαλαρίνες έως biker boots) και peep-toe ημίμποτα. Έτσι θα αποφεύγεις το κλασικά προκλητικό look αναδεικνύοντας την πιο wild πλευρά της.


- Από πάνω θέλει πάντα κάτι απέριττο. Κάτι που να συνοδεύει με τον πιο chic τρόπο την σέξι διάθεσή της, κάνοντάς την sexy chic.
 Πουκάμισα «αντρικά», απλά t-shirts, εφαρμοστά seventies πλεκτά, ζακέτες και μπλέιζερ της πάνε πολύ. Απόφυγε οπωσδήποτε τα πολύ σέξι τοπ με πολύ βαθιά ντεκολτέ, το look παραγίνεται «γυμνό».

- Ιδιαίτερα σοφιστικέ δείχνει όταν την εντάσσεις σε ένα σύνολο με τη λογική των layers.

- Από τον μέσο σωματότυπο χωρίς πολλά παραπανίσια ποντάκια μπορεί να φορεθεί χωρίς κανένα πρόβλημα με οπάκ καλσόν και chunky τακούνια ή wedges, για πιο καλλίγραμμα και σφιχτά πόδια.

- Η μίνι φούστα σε γραμμή Α είναι μια υπέροχη πρόταση για τον σωματότυπο-αχλάδι. Κάθε σεζόν, αλλά ειδικά τώρα που είναι στη μόδα τα sixties.


- Διαλέγοντάς την ψηλόμεση και συνδυάζοντάς την με τακούνια, έχεις το εφέ των σούπερ μακριών ποδιών.


Σχόλια

  1. Όντως η μίνι φούστα ήταν είναι και θα είναι πάντα sexy και γοητευτικά προκλητική,αλλά συνδυασμένη με ψηλοτάκουνες γόβες,wild booties και tip toes...συμφωνούμε με το "ανδρικό" πουκάμισο και oversized πουλόβερ ή μπλούζες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Παστιτσάδα Κερκυραϊκή με μοσχάρι ή κόκορα και χοντρά μακαρόνια Παστιτσάδα,το πιο δημοφιλές φαγητό στην Κέρκυρα.Ιστορία,διαφορές με το κοκκινιστό κρέας,συνταγή κλπ