Η Τζένη Μπαλατσινού αποκαλύπτει τα ΜΥΣΤΙΚΑ της για… ΤΕΛΕΙΟ ΚΟΡΜΙ!

Διανύει την τέταρτη δεκαετία της ζωής της και είναι μητέρα τριών παιδιών! Η Τζένη Μπαλατσινού βάζει εύκολα κάτω πολλές 20άρες αφού συνεχίζει να έχει ένα από τα πιο εντυπωσιακά κορμιά της showbiz. Έχει τα δικά της διατροφικά μυστικά, τα οποία αποκαλύπτει αποκλειστικά στο YOU, για να παραμείνεις και εσύ fit και sexy μετά τα 40!

Τips καταπολέμησης της κυτταρίτιδας


«Για τον μεγάλο εχθρό των γυναικών, την κυτταρίτιδα, έχω να πω ψυχραιμία! Όλες λίγο πολύ έχουμε. Μην πανικοβάλλεσαι και ακολούθησε μερικές απλές συμβουλές για να πεις “αντίο” στην αντιαισθητική όψη φλοιού πορτοκαλιού».

Νερό: Η ενυδάτωση είναι σπουδαία για την επιδερμίδα. Κρατά την ελαστικότητα και σε βοηθά να διώχνεις τις τοξίνες από το σώμα σου. Όσο περισσότερο νερό πίνεις τόσο το καλύτερο.

Τρώγε σωστά: Να τηρείς τα γεύματα, ενδιάμεσα να ξεγελάς την πείνα σου με σνακ, να επιλέγεις υγιεινές τροφές και κυρίως φρούτα και λαχανικά, αποφεύγοντας φαγητά με περιττές θερμίδες.

Τόνωσε το σώμα σου: Προτίμησε ασκήσεις που γυμνάζουν κυρίως τους γλουτούς, καθώς είναι ένα μέρος που κάνει την εμφάνισή της η κυτταρίτιδα.

Η αερόβια άσκηση είναι must: Τρέξιμο, ποδήλατο, ελλειπτικό είναι κάποιες ασκήσεις που επιβάλλονται. Με τις αερόβιες ασκήσεις γυμνάζεται το σώμα και ταυτόχρονα καις θερμίδες.

Μην αμελείς τον ύπνο: Όταν ξεκουράζεσαι και κοιμάσαι τις ώρες που πρέπει βοηθάς την καρδιά σου να λειτουργεί σωστά. Αυτό σημαίνει ότι έτσι έχεις σωστή κυκλοφορία του αίματος, που είναι απαραίτητη για την απομάκρυνση της κυτταρίτιδας.

Περιόρισε τα τρία «λευκά»: Η ζάχαρη, το αλεύρι και το αλάτι έχουν κατηγορηθεί πολλάκις για τις αρνητικές επιδράσεις που έχουν στον οργανισμό, και όχι άδικα. Για το λόγο αυτό προσπάθησε να μειώσεις την κατανάλωσή τους. Ένα τρικ που ακολουθώ εγώ είναι να μειώνω το αλάτι στο φαγητό που μαγειρεύω, αφού όλες οι τροφές περιέχουν, και μάλιστα «κρυμμένο». Αντικατάστησε το αλεύρι και ό,τι παρασκευάζεται από αυτό με τρόφιμα ολικής άλεσης και πίνε σκέτο τον καφέ σου!
Balatsinou 13


«Απόκτησε κοιλιακούς-φέτες και κάψε λίπος τρώγοντας τις σωστές τροφές»

Η εξαντλητική άσκηση δεν φτάνει από μόνη της για να αποκτήσεις τους κοιλιακούς των ονείρων σου και να γίνεις… φέτες! «Όσο εύκολο είναι να πάρουμε θερμίδες τόσο δύσκολο είναι να τις κάψουμε. Ξεκινώντας, λοιπόν, από αυτό τον κανόνα είναι εύκολο να καταλάβεις ότι οι κοιλιακοί σου μπορούν να αποκτηθούν με τα κατάλληλα προϊόντα της κουζίνας σου.

«Ανεξάρτητα από το στόχο σου, το θεμέλιο της διατροφής σου θα πρέπει πάντα να είναι τα φρούτα και τα λαχανικά, οι άπαχες πρωτεΐνες και ένα μείγμα διαιτητικών λιπών. Επίσης πρόσεξε και τους υδατάνθρακες που τρως. Βάλε στόχο να καταναλώνεις περισσότερα φαγητά που περιέχουν ινώδεις υδατάνθρακες, όπως το μπρόκολο, τα λαχανάκια Βρυξελλών, το λάχανο, τα σπαράγγια».


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Παστιτσάδα Κερκυραϊκή με μοσχάρι ή κόκορα και χοντρά μακαρόνια Παστιτσάδα,το πιο δημοφιλές φαγητό στην Κέρκυρα.Ιστορία,διαφορές με το κοκκινιστό κρέας,συνταγή κλπ

Η μίνι φούστα κάνει δυναμικό comeback! Μάθε πώς να τη φορέσεις σωστά