Κάνε τώρα την αλλαγή! Αυτές είναι οι ΤΑΣΕΙΣ άνοιξη-καλοκαίρι 2014 στο χρώμα των μαλλιών! (PHOTOS)



Η νέα σεζόν κάνει πλέον αισθητή την παρουσία της. Τα ρούχα, τα χτενίσματα και τα νύχια προσαρμόζονται στις νέες τάσεις της μόδας και μαζί τους αλλάζουν και τα χρώματα που θα φορεθούν, τόσο στο μανικιούρ και το ντύσιμο, όσο και στα μαλλιά. Ποιες είναι οιαποχρώσεις και οι τεχνικές που θα κυριαρχήσουν στις βαφές μαλλιών;

1. Φυσικές αποχρώσεις


Το κλασσικό μαύρο, καστανό, ξάνθο, κόκκινο όλα σε φυσικούς τόνους είναι δυνατά παρόν. Βαρετά; Καθόλου τα φυσικά χρώματα φέτος έχουν την τιμητική τους και μάλιστα είναι ένα από τα μεγαλύτερα trend που είδαμε σε όλες τις πασαρέλες! Όσες δεν είστε και πολύ fan με τις ριζικές αλλαγές να είστε βέβαιες πως με τις αποχρώσεις αυτές φέτος θα είστε μέσα στην μόδα…




2. Φωτιά στα  κόκκινα
Το κόκκινο χρώμα φέτος έχει την τιμητική του! Είναι ώρα να το τολμήσετε! Το κόκκινο είναι το νέο trend που θα λατρέψεις ! Οι αποχρώσεις του πολλές σίγουρα θα βρεις μια που θα σου κλέψει την καρδία Αν έχεις πράσινα, γαλάζια μάτια , λευκή χλωμή επιδερμίδα τότε το κόκκινο είναι το χρώμα σου και οφείλεις να το δοκιμάσεις.

 Κόκκινο σαμπανιζέ – Χαλκό κόκκινο!
 Ένα πολύ απαλό κόκκινο προς ξανθό χρώμα που δεν είναι δύσκολο να κάνετε, αν η προηγούμενη απόχρωση των μαλλιών σας ήταν το σκούρο ξανθό. Η αλλαγή δεν θα είναι πολύ μεγάλη, αλλά θα είναι πολύ εντυπωσιακή Staxtopoutes μου!

Το χρυσό της φράουλας
 To αγαπημένο μου για φέτος που έχει κυριέψει το Hollywood το Strawberry blonde Αν δυσκολεύεστε να αλλάξετε το χρώμα από τις κόκκινες ανταύγειες σε απόχρωση της φράουλας, απλά κάντε ένα βαθύτερο βηματάκι, προσθέτοντας μια κοκκινόχρυση απόχρωση στα μαλλιά σας.

 3. To τρισδιάστατο χρώμα τα μαλλιἀ ή αλλιώς 3D 
H τεχνική  του τρισδιάστατου χρώματος  είναι ήδη τάση από το 2013. Μοιάζει με τις ανταύγειες αλλά στην πραγματικότητα διαφέρει πολύ. Είναι ένα παιχνίδισμα χρωμάτων με συνδυασμό δύο ή τριών  χρωμάτων μέσα στα μαλλιά. Ο κομμωτής χρησιμοποιεί τρις διαφορετικούς τόνους της ίδιας απόχρωσης χρώματος που όμως δένουν απόλυτα μεταξύ τους αλλά ταυτόχρονα  δίνουν την ζητούμενη αντίθεση. Βάφονται τούφες τούφες τα μαλλιά και στο τέλος έχεις ένα ζωντανό χρώμα  γεμάτο κίνηση Αν έχετε βαρεθεί τη μονοχρωμία και τις ανταύγειας το 3D πρέπει να είναι η επόμενη επιλογή σας!

4. Έντονες χρωματιστές τούφες
Αγαπάς το χρώμα και την αντίθεση ; Τότε αυτό το trend Θα το λατρέψεις. Μπορεί να γίνει εύκολα και το αποτέλεσμα του να είναι εξαιρετικό! Επέλεξε βάση χρώματος . Μπορεί να είναι στο φυσικό  χρώμα ή και να έχεις ένα έντονο βαμμένο χρώμα. Τούφες στα μαλλιά θα βαφτούν με έντονο χρώμα που θα κάνει αντίθεση μεγάλη με την βάση!
Τόλμησε το αξίζει!

5. Ombre ή Sombre με καστανή βάση και ξανθιές άκρες
Aποκλείτε να είσαι Staxtopouta και να μην ξέρεις τα πάντα για αυτή την τάση! Αλλά και πάλι αν σε πιάσαμε αδιάβαστη θα έχεις ένα ακόμα ιδιαίτερο στη αγαπημένη τάση ! Το ombre και το sobre έχει γίνει must τις τελευταίες σεζόν και ήρθε για να μείνει.
Είναι μια πολύ καλή επιλογή για να το υιοθετήσετε είναι η βάση  σας  με καστανή  και  παίξε με το ξανθό στις άκρες ή ακόμα και το χρώμα. Η αντίθεση στο χρώμα το κάνει  Ombre (έντονη) ή Sombre(πιο μαλακή) Έχει γίνει must τις τελευταίες σεζόν και λέει να μείνει για καιρό. Είναι μια πολύ καλή επιλογή για να το υιοθετήσετε όσες έχετε  καστανή βάση και θέλετε  ξανθιές άκρες. Αν είσαι έγκυος αυτό το στιλ μπορεί να σε σώσει!

6.Παστέλ αποχρώσεις!
Παίξε με το χρώμα βάψε τα μαλλιά σου ροζ, μπλε, πράσινο, πορτοκαλί όλα σε παστέλ αποχρώσεις δεν το έχεις κάνει πέρσι; Φέτος θα το τολμήσεις; Θέλει θάρρος και ένα υποστηρικτικό look και φυσικά μια πινελιά φαντασίας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Παστιτσάδα Κερκυραϊκή με μοσχάρι ή κόκορα και χοντρά μακαρόνια Παστιτσάδα,το πιο δημοφιλές φαγητό στην Κέρκυρα.Ιστορία,διαφορές με το κοκκινιστό κρέας,συνταγή κλπ

Η μίνι φούστα κάνει δυναμικό comeback! Μάθε πώς να τη φορέσεις σωστά