Τι να βάλεις στην γκαρνταρόμπα σου για να...

closet

.....είσαι all time classic.

Η μόδα έρχεται και παρέρχεται, όμως κάποια ρούχα πρέπει οπωσδήποτε να τα έχεις στη ντουλάπα σου. Αυτά είναι που θα σε βγάλουν απο τη δύσκολη θέση του τι θα αποφασίσεις να βάλεις!

T-shirt
Ένα λευκό και ένα μαύρο φανελάκι θα πρέπει να έχεις οπωσδήποτε στην ντουλάπα σου χειμώνα-καλοκαίρι. Είναι πάμφθηνα, τα βρίσκεις παντού και δημιουργούν όποιο στυλ θέλεις.

Τζιν
Ένα τουλάχιστον τζιν παντελόνι θα πρέπει να έχεις στην ντουλάπα σου. Θα πρέπει να είναι κλασσικό, χωρίς πολλά ξέφτια και ξεβαμμένα σημεία για να είναι πάντα μέσα στην μόδα. Ακόμη και οι πιο κορυφαίοι σχεδιαστές μόδας εντάσσουν το τζιν σε κάθε κολεξιόν τους.

Το τζιν φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ. Μπορείτε να το συνδυάσεις με ένα απλό tshirt ακόμη και με ένα κορσέ! Ενώ μπορείς να το φοράς με ότι παπούτσι θέλετε ανάλογα την περίσταση. Αθλητικά παπούτσια, μπότες, γαλότσες αλλά και γόβα.

Μαύρο φόρεμα
Κανείς δεν πρόκειται να καταλάβει ότι πρόκειται για το ίδιο μαύρο φόρεμα που έχετε χρόνια στην ντουλάπα σας! Όταν το συνδυάζετε κάθε φορά με άλλα παπούτσια και άλλα αξεσουάρ γίνεται ένα ολοκαίνουργο συνολάκι που κλέβει πάντα τις εντυπώσεις.

Λευκό πουκάμισο
Φόρεσέ το μέσα ή έξω από το παντελόνι σου. Χαμηλοκάβαλο ή ψηλόμεσο. Μπορείς να το αφήσεις ανοιχτό ή να το κουμπώσεις. Βάλτο με γόβες, ακόμα και με γαλότσες.

Κολάν
Άλλο ένα απαραίτητο ρούχο που θα πρέπει να έχουμε σε πρώτο πλάνο.
Συνδυάζεται με τα πάντα: με μακριά μπλούζα, πουλόβερ πουκάμισο και ένα απλό T- shirt.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Παστιτσάδα Κερκυραϊκή με μοσχάρι ή κόκορα και χοντρά μακαρόνια Παστιτσάδα,το πιο δημοφιλές φαγητό στην Κέρκυρα.Ιστορία,διαφορές με το κοκκινιστό κρέας,συνταγή κλπ

Η μίνι φούστα κάνει δυναμικό comeback! Μάθε πώς να τη φορέσεις σωστά