Μην το καθυστερείς! Έτσι θα ανακαλύψεις το ......

Μην το καθυστερείς! Έτσι θα ανακαλύψεις το προσωπικό σου στυλ!


Ο κάθε άνθρωπος έχει το δικό του στιλ και υπάρχουν κάποια στοιχεία που το χαρακτηρίζουν και του δίνουν “ταυτότητα”. Συνήθως πειραματιζόμαστε για να το ανακαλύψουμε, κι έτσι ίσως περάσουμε από διάφορες φάσεις, ώστε να καταλήξουμε σε εκείνο που μας ταιριάζει και μπορούμε να υποστηρίξουμε.

Σε κάθε περίπτωση υπάρχουν αρκετοί τρόποι για να το προσδιορίσεις και πολλά ερεθίσματα και ιδέες που θα σε βοηθήσουν να αποφασίσεις ποιο θα διαλέξεις.

Ανακάλυψε το style icon που θα σου δώσει ιδέες.

Μπορεί να είναι ένα ή να πάρεις ιδέες από περισσότερα. Συγκέντρωσε στοιχεία από το στιλ κάθε σταρ που ταιριάζει στην αισθητική σου και πάρε την έμπνευση που χρειάζεσαι.

Μάθε να χαρακτηρίζεις το στιλ σου.

Δες και ξαναδές τις εικόνες με τα στιλ που σε εμπνέουν και εστίασε στα σύνολα. Ανάλογα με τα κομμάτια που σου αρέσει να χρησιμοποιείς, αποφάσισε αν θα χαρακτηρίσεις το δικό σου στιλ, casual, ladylike, αθλητικό, μοντέρνο ή πιο εκκεντρικό.

Τράβηξε μία φωτογραφία όταν σου αρέσει πολύ το outfit που έχεις διαλέξει.

Τα κομμάτια που σε κάνουν να νιώθεις καλά και σου φτιάχνουν τη διάθεση, έχουν άμεση σχέση με το συνολικό σου στιλ και το πόσο μπορείς να τα υποστηρίξεις. Φωτογράφισέ τα και πάρε ιδέες για επόμενες εμφανίσεις σου.

Διάλεξε ένα χαρακτηριστικό κομμάτι που θα γίνει το σήμα κατατεθέν σου.

Η Audrey Hepburn είχε τα cropped παντελόνια και τις μπαλαρίνες, η Jackie O. τα υπερμεγέθη γυαλιά. Κάθε γυναίκα με στιλ χρησιμοποιεί ένα κομμάτι κατατεθέν που αποτελεί την “υπογραφή” της. Διάλεξε αυτό που σου ταιριάζει και μπορείς να υποστηρίξεις, είτε είναι απλό ή πιο εκκεντρικό.


Προσδιόρισε το κομμάτι ή τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου που δεν ταιριάζουν με τα υπόλοιπα.


Ρίξε μια ματιά στη ντουλάπα σου και βρες εκείνα τα κομμάτια που δεν έχουν σχέση με τα υπόλοιπα. Συνήθως, για να τα έχεις αγοράσει σημαίνει πως το στιλ που αντιπροσωπεύουν σου αρέσει, αλλά ίσως ακόμη δεν είσαι έτοιμη να το δοκιμάσεις και να το υιοθετήσεις.

Να γνωρίζεις όσα σου αρέσουν.


Να εμπιστεύεσαι το ένστικτό σου
και να μην υιοθετείς κάθε trend χωρίς να ελέγχεις αν ταιριάζει με το στιλ σου. Να προτιμάς τις τάσεις και τα κομμάτια που σε κάνουν να νιώθεις καλά και σου φτιάχνουν τη διάθεση.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Παστιτσάδα Κερκυραϊκή με μοσχάρι ή κόκορα και χοντρά μακαρόνια Παστιτσάδα,το πιο δημοφιλές φαγητό στην Κέρκυρα.Ιστορία,διαφορές με το κοκκινιστό κρέας,συνταγή κλπ

Η μίνι φούστα κάνει δυναμικό comeback! Μάθε πώς να τη φορέσεις σωστά