Ένα διαφορετικό και εύκολο.....

Μιλφέιγ


Τι χρειαζόμαστε:
  • 2 πακέτα κράκερς σικάλεως
  • 3 κρέμες βανίλια στιγμής
  • 1 λίτρο φρέσκο γάλα
  • 3 βανίλιες άρωμα
  • 250γρ μαργαρίνη soft
  • 1 κουτί γάλα ζαχαρούχο
  • 1 κουτί φυτική σαντιγί (ή εναλλακτικά 1 κουτί κρέμα γάλακτος)
  • Ζάχαρη άχνη

    Πώς το κάνουμε:

    1. Χτυπάμε τη σαντιγύ με μία βανίλια και τη βάζουμε στο ψυγείο.
    2. Χτυπάμε τις κρέμες στιγμής με 900gr. γάλα και μία βανίλια, προσθέτουμε το ζαχαρούχο και το βιτάμ αφού το έχουμε λιώσει και τέλος προσθέτουμε τη μισή σαντιγύ.
    3. Στα 100gr. γάλα ριχνούμε τη μία βανίλια και βουτάμε τα κράκερς. Στρώνουμε στο πυρέξ τα κράκερς. Βάζουμε τη μίση κρέμα, ξαναστρώνουμε τα υπόλοιπα κράκερς, την υπόλοιπη κρέμα και από πάνω την υπόλοιπη σαντιγύ.
    4. Πασπαλίζουμε με τριμένα κράκερς και ζάχαρη άχνη.

    Λίγα μυστικά ακόμα

    Ίσως χρειαστείτε παραπάνω κράκερς. Πάρτε ένα πακέτο παραπάνω για να είστε σίγουροι. Μην τα βουτήξετε πολύ στο γάλα. Το γλυκό χρειάζεται ψυγείο.
    Αν βάλετε κρέμα γάλακτος αντί για τη φυτική σαντιγύ, προσθέστε και λίγη ζάχαρη μαζί με τη βανίλια.
    πηγη

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Παστιτσάδα Κερκυραϊκή με μοσχάρι ή κόκορα και χοντρά μακαρόνια Παστιτσάδα,το πιο δημοφιλές φαγητό στην Κέρκυρα.Ιστορία,διαφορές με το κοκκινιστό κρέας,συνταγή κλπ

Η μίνι φούστα κάνει δυναμικό comeback! Μάθε πώς να τη φορέσεις σωστά