Το απαραίτητο του καλοκαιριού:


IMG_7541


...The little white dress







Λευκό, λευκό, λευκό! Σαν να λέμε…καλοκαίρι. Οι 3forfabulousfashion bloggers μας σε ξεναγούν στον κόσμο του λευκού και σου δείχνουν πώς να φορέσεις το καινούριο must have του απόλυτου στυλ: Το μικρό λευκό φόρεμα.



«Μ’αρέσει πάρα πολύ το λευκό φόρεμα για το καλοκαίρι και καθώς το καλοκαίρι έχει ήδη μπει για τα καλά το ίδιο και το μικρό λευκό φόρεμα!

Το λευκό φόρεμα είναι ένα από τα βασικά κομμάτια για το καλοκαίρι. Το είδαμε σε όλες τις κολεξιόν της άνοιξης και του καλοκαιριού και είναι το ιδανικό κομμάτι στην ντουλάπα κάθε γυναίκας για τη συγκεκριμένη εποχή. Είναι βασικά το ‘μικρό μαύρο φόρεμα’ του καλοκαιριού.

Η ομορφιά του λευκού φορέματος είναι ότι μπορεί να φορεθεί τόσο το πρωί όσο και το βράδυ. Όπως και το μαύρο φόρεμα, έτσι και το λευκό, είναι κλασσικό, πάντα στην μόδα και μπορείτε να το βάλετε παντού.

Η επιλογή μου για αυτό το καλοκαίρι είναι αυτό το «κοφτό» φόρεμα. Το οποίο συνδύασα με ένα ζευγάρι μπλε πλατφόρμες. Και μια πράσινη τσάντα».


                                    Δες τι εννοώ στις φωτογραφίες:


























Πώς σου φαίνεται, λοιπόν, το λευκό μου φόρεμα και ο τρόπος που το συνδύασα?


xxx


 πηγη

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Παστιτσάδα Κερκυραϊκή με μοσχάρι ή κόκορα και χοντρά μακαρόνια Παστιτσάδα,το πιο δημοφιλές φαγητό στην Κέρκυρα.Ιστορία,διαφορές με το κοκκινιστό κρέας,συνταγή κλπ

Η μίνι φούστα κάνει δυναμικό comeback! Μάθε πώς να τη φορέσεις σωστά